Sisteme supraveghere CCTV

În scopul eliminării neplăcerilor ce pot apărea ca urmare a săvârşirii unor infracţiuni, recomandăm instalarea camerelor video de supraveghere.

CCTV (Closed Circuit Television-Televiziune cu circuit închis) se referă la utilizarea camerelor video pentru a transmite semnal într-un circuit închis, către un loc specific, pe un număr limitat de monitoare. CCTV este cunoscut și sub denumirea de supraveghere video. Vechile sisteme CCTV utilizau rezoluții mici, monitoare alb-negru, fără interactivitate, însă variantele avansate de CCTV utilizează pentru înregistrarea imaginilor echipamente de tip DVR și NVR, rezoluții înalte și funcții inteligente.

Camerele video de supraveghere se dovedesc eficiente în acţiunea de supraveghere a spaţiilor comerciale, şantierelor, depozitelor, caselor de bani, birourilor, restaurantelor, traficului, parcărilor, zonelor turistice. De asemenea camerele de supraveghere îşi dovedesc utilitatea în propria casă, în apartament, camera copiilor, camera persoanelor în vârstă, orice zonă de access, încăpere sau zonă de interes ce necesită supraveghere.

În prezent, sistemele CCTV pot fi operate de la distanță de pe un dispozitiv mobil, ceea ce oferă mai multă flexibilitate proprietarilor. Deși conectarea sistemului CCTV prin internet vă menține conectat și vă oferă o vizualizare în timp real a casei sau a afacerii dvs., sistemul rămâne în permanenţă conectat la un DVR (Digital Video Recorder) sau la un NVR (Network Video Recorder) în majoritatea cazurilor pentru înregistrare, redare sau revizuire.

Scăderea preţurilor pentru camerele de supraveghere reprezintă un impuls pentru aproape orice persoană care vrea să-şi ştie bunurile în siguranţă, întrucât acest gen de sisteme de securitate nu sunt accesibile doar companiilor cu bugete considerabile, ci şi persoanelor fizice sau micilor întreprinzători.

Contacteaza-ne pentru oferta personalizata!